نهایت علم elmend

تاکسی هوایی عجیب خودران استارتاپ آمریکایی

تاکسی هوایی عجیب خودران استارتاپ آمریکایی

نهایت علم: یک استارتاپ هوانوردی آمریکایی از وسیله نقلیه غیرمعمولی موسوم به ˮP2 Speederˮ رونمایی کرده است که با هشت موتور جت، هم پرواز خودران و هم قابلیت کنترل ازراه دور را ارائه می دهد.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، یک نمونه اولیه آماده به پرواز از استارتاپ "میمن ایرواسپیس"(Mayman Aerospace) موسوم به "P۲ Speeder" رونمایی شده است.
این شرکت از این تاکسی هوایی جهت استفاده در طیف وسیعی از برنامه ها رونمایی کرده است.
"دیوید میمن" مدیرعامل و بنیانگذار شرکت "جت پک اویئیشن"(JetPack Aviation) که شرکت مادر استارتاپ "میمن ایرواسپیس" اظهار داشت: ما یک دهه پیش "جت پک اویئیشن" را راه اندازی کردیم و این سابقه به خوبی به توسعه فناوری ما کمک کرده است، اما همچنین که به آینده نگاه می کردیم، متوجه شدیم که به برندی نیاز داریم که به وضوح، حرفه ی ما را تعریف کند.
دارای هشت موتور جت
هم اکنون صدها هواپیمای برقی عمودپرواز(EVTOL) در سراسر دنیا درحال توسعه هستند، اما چیزی که "P۲ Speeder" را متمایز می کند این است که بجای این که با باتری و موتورهای برقی تغذیه شود، هشت موتور جت دارد که با تولید کربن خالص صفر یا "سوخت هوانوردی پایدار"(SAF) کار می کنند.
بدنه فیبر کربنی این هوانورد تقریباً به اندازه یک موتور سیکلت است که موقعیت ارگونومیکی را برای سرنشین ارائه می دهد و برای عملکرد آیرودینامیک طراحی شده است تا راندمان پرواز را به حداکثر برساند.
این تاکسی پرنده دارای طراحی ماژولار است و می تواند برای پروازهای خودران یا خلبانی ازراه دور تنظیم شود. در صورتیکه "P۲ Speeder" مقرر است برای کاربردهایی نظیر عملیات جستجو و نجات، اجرای قانون و برنامه های نظامی بعنوان یک هواپیمای شخصی کوچک مورد استفاده قرار گیرد، توانایی پرواز خودران و کنترل ازراه دور آن، کاربردهای بالقوه آنرا گسترش می دهند.
جابجایی مرزهای پروازهای عمودی
"P۲ Speeder" می تواند بعنوان یک وسیه برای حمل و نقل محموله های صنعتی نیز عمل کند، چونکه برای بلند کردن ۴۵۰ کیلوگرم بار و ۶۴۰ کیلومتر پرواز با سرعت بیش از ۸۰۰ کیلومتر در ساعت در حالت خودران طراحی شده است.
"میمن ایرواسپیس" در ماه مارس به بی بی سی اظهار داشت: اگر می خواهید محموله خاصی را حمل کنید و می خواهید آن هواپیما، بُرد و سرعت مشخصی داشته باشد، تنها راه برای انجام این کار استفاده از فناوری فعلی موتورهای توربینی است.
"P۲ Speeder" زاویه توربین های جت خودرا ازطریق یک سیستم کنترل الکترونیکی پرواز در داخل کنترل می کند که در صورت از دست دادن تعادل، فوراً نیروی رانش موتور را متعادل می کند.
شرکت سازنده توضیح داد: این در حقیقت حاصل توسعه یک هوش مصنوعی کارآمد است که در لحظه می فهمد وسیله نقلیه به چه چیزی نیاز دارد، بدین سبب می تواند آغاز به دستور دادن به موتورها برای بالا یا پایین رفتن کند.
این شرکت افزود: "میمن ایرواسپیس" درحال کنار زدن محدودیت های پرواز عمودی است و به نوآوری و ترکیب تکنولوژیهای جدید همچون موتورهای توربین هیدروژنی، فن جت های الکتریکی و پیشرانه توربوفن، سنسورهای پیچیده و حتی پرواز بالقوه مافوق صوت ادامه خواهد داد.
"میمن ایرواسپیس" هم اکنون با سازمان هوانوردی فدرال آمریکا(FAA) برای دریافت جواز پرواز تاکسی پرنده خود همکاری می کند. این شرکت همین طور درحال گفتگو با مشتریان بالقوه در بخش های مختلف است.
آزمایش های پرواز ازراه دور "P۲ Speeder" مقرر است در سه ماهه سوم سال جاری شروع شود، در صورتیکه آزمایش های پرواز خودران آن برای اواخر سال جاری برنامه ریزی شده است.




منبع:

1401/03/19
12:24:50
5.0 از 5
399
تگهای خبر: آمریكا , آینده , استارتاپ , الكتریكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
نهایت علم