نهایت علم elmend

احتمال موثر بودن درمان بیماران كرونایی با سلول های بنیادی

احتمال موثر بودن درمان بیماران كرونایی با سلول های بنیادی

به گزارش نهایت علم محققان یك شركت استرالیایی از احتمال ثمربخش بودن روش درمانی سلول های بنیادی این شركت برای معالجه بیماران مبتلا به ˮكووید-۱۹ˮ خبر دادند.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از تک تایمز، پزشکان امیدوارند که درمان "کووید-۱۹" با استفاده از سلول های بنیادی بتواند سلاحی برای مبارزه با کروناویروس باشد.
شرکت "مسوبلست لیمیتد"( Mesoblast Limited) جهت بررسی عملکرد سلول های بنیادی در مبارزه با "کووید-۱۹" یک آزمایش کوچک انجام دادند.
محققان این شرکت از روش سلول درمانی "رایونسیل"( Ryoncil) خود به صورت تزریق داخل وریدی استفاده کردند.
این روش در اولویت های سازمان غذا و دارو آمریکا جهت بررسی و تایید است.
شرکت "مسوبلست" اعلام نمود که داروی آنها بعنوان دارویی برای درمان "سندروم حاد اختلال دستگاه تنفسی " (ARDS) که به علت مبتلا شدن به "کووید-۱۹" بوجود آمده است، مجوزهای اولیه را از سازمان غذا و دارو آمریکا دریافت کرده است.
سندروم حاد اختلال دستگاه تنفسی یکی از علایم "کووید-۱۹" است.
در آزمایش این دارو، بیمارانی که گرفتار این اختلال بودند، داروی سلول بنیادی این شرکت را دریافت نمودند. نتیجه آن شد که در بین بیمارانی که از دستگاه "ونتیلاتور" استفاده می کردند، به میزان ۸۳ درصد احتمال زنده ماندن پیدا کردند.
یکی از کیلینک های درمانی نیویورک این روش را با ۱۲ بیمار آزمایش کرد. ۱۰ نفر از آنها توانستند استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی را کنار بگذارند.
"کارن عثمان"( Karen Osman) از محققان پروژه اظهار نمود: چیزی که ما در درمان بیمار اول شاهد بودیم، این بود که خیلی از پارامترهای بیماری او چهار ساعت بعد از دریافت سلول های بنیادی بهتر شد.
البته عثمان افزود: ما هنوز مدعی نیستیم که ۱۰ نفری که دیگر به استفاده از ونتیلاتور نیازی ندارند، بطور قطع به علت دریافت سلول ها به این حالت درآمده اند یا خیر.
این پزشک افزود: تنها یک آزمایش بالینی کنترلی و تصادفی می تواند بهترین راه برای مقایسه واقعی باشد.
شرکت "مسوبلست" اظهار داشت که آزمایش بالینی مرحله دوم و سوم روش سلول درمانی خویش را انجام خواهد داد.
محققان این پروژه معتقدند که درمان با سلول های بنیادی که معمولا برای بیماری هایی مانند "روماتیسم مفصلی" استفاده می شود، امکان دارد برای درمان بیماران مبتلا به "کووید-۱۹" هم کمک نماید. گرچه که هنوز زود است نتیجه قطعی آنرا اعلام نمود.



1399/02/07
18:14:05
5.0 از 5
2962
تگهای خبر: آمریكا , دستگاه , شركت , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
نهایت علم