نهایت علم elmend
به منظور ذخیره سازی انرژی؛

فناوری كه عمر باتری های لیتیومی را سه برابر می كند

فناوری كه عمر باتری های لیتیومی را سه برابر می كند

پژوهشگران دانشگاه رایس از تولید باتری های لیتیومی جدیدی آگاهی داده اند كه عمر مفید آنها سه برابر باتری های لیتیومی عادی است.



به گزارش نهایت علم به نقل از نیواطلس، در باتری های مورد اشاره از نوعی نوار چسب و نیز گرافن برای تقویت الکترودها استفاده شده است. در نهایت یک روش لیزری برای پیوند دادن این مواد و ایجاد استواری در آنها به کار گرفته شده است.
این روش موجب می شود توانایی الکترودها برای ذخیره سازی انرژی در گذر زمان دیرتر کم شود و در نهایت عمر مفید باتری های لیتیومی بیشتر شود.
معمولاً در باتری های لیتیومی از گرافیت در آند استفاده می شود. اما در گذر زمان برجستگی هایی در آندهای گرافیتی موسوم به دندریت شکل می گیرد که موجب ایجاد اتصالی ناگهانی در باتری و گرما و چه بسا انفجار می شود. استفاده از نوار چسب بر روی آند جدید گرافنی و گرمادهی آن با لیزر در حد ۲۰۲۶ درجه سانتیگراد عمر و کارآیی باتری لیتیومی را به میزان قابل توجهی می افزاید.
با استفاده از این روش چسب نواری به روکشی دارای سیلیکون و اکسیژن مبدل می شود و گرافن نیز در سرتاسر آن پخش می شود. در این حالت چسب مورد اشاره بعنوان لایه ای حفاظتی عمل کرده و جلوی ایجاد دندریت ها را نیز می گیرد. پژوهشگران امیدوارند در آینده ای نزدیک بتوانند برای تجاری سازی این روش اقدام نمایند.

1399/04/27
11:46:45
5.0 از 5
1956
تگهای خبر: آینده , انرژی , پژوهشگر , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
نهایت علم