ارتقاء دانشکده فنی و مهندسی گرمسار به دانشگاه درحال بررسی است
نهایت علم: وزیر علوم با اشاره به ظرفیتهای صنعتی گرمسار، پیشرفت دانشکده فنی و مهندسی دولتی این شهرستان به دانشگاه را مطالبه مردم و مسؤلان دانست و از بررسی این پیشنهاد آگاهی داد.
حسین سیمایی صراف در بدو ورود به گرمسار و در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به ظرفیتهای صنعتی این شهرستان اظهار داشت: گرمسار از ظرفیتهای عظیمی در قسمت صنعت برخوردار می باشد.
وی با اشاره به اینکه بخش صنعت در شهرستان گرمسار رشد خوبی داشته است، اضافه کرد: لازم است تعامل و ارتباط میان دانشگاه و صنعت در این شهرستان بالاتر از پیش تقویت و ارتقا یابد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همین طور با اشاره به مطالبه مردم و مسؤلان گرمسار برای پیشرفت دانشکده فنی و مهندسی دولتی این شهرستان به دانشگاه، اظهار داشت: این پیشنهاد درحال بررسی است.
سیمایی صراف با تکیه بر ظرفیتهای موجود در شهرستان گرمسار اضافه کرد: با عنایت به قابلیتها و ظرفیتهای منطقه، امیدواریم بتوانیم موضوع پیشرفت این دانشکده به دانشگاه را عملیاتی نماییم.
به طور خلاصه حسین سیمایی صراف در بدو ورود به گرمسار و در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به ظرفیت های صنعتی این شهرستان گفت: گرمسار از ظرفیت های عظیمی در قسمت صنعت برخوردار می باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب