نهایت علم elmend

ابداع قلب مصنوعی جدید با قابلیت تنظیم خودكار

ابداع قلب مصنوعی جدید با قابلیت تنظیم خودكار

شاید یک قلب مصنوعی جدید با قابلیت تنظیم خودکار بتواند به نجات بیماران مبتلا به نارسایی قلبی کمک نماید.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از نیوزبریک، یک قلب آزمایشی که مکانیسم کنترل خود تنظیم یا حالت خودکار را شامل می شود، می تواند خودرا متناسب با نیازهای متغیر بیمارانی که به خاطر نارسایی قلبی تحت درمان قرار دارند، تنظیم کند.
حالت خودکار با کمک سنسورهای داخلی فشار، واکنش های فیزیولوژیکی مناسبی را تولید می کند که منعکس کننده تغییر نیازهای روزمره انسان هستند.
پمپ های جایگزین قلب می توانند خروجی قلب بیماران مبتلا به نارسایی قلبی را که تنها گزینه درمانی آنها پیوند قلب است، بازیابی کنند. با این وجود، به جهت اینکه بیماران بتوانند از بیمارستان به خانه بازگردند و کارهای متداول خودرا از سر بگیرند، پمپ باید از عملکرد طبیعی قلب تقلید کند و کمترین نیاز را به تنظیم کردن داشته باشد.
این قلب آزمایشی موسوم به "C TAH" برای رسیدن به این هدف، به حالت خودکار مجهز است که پمپاژ بطن راست و چپ قلب را در واکنش به سنسورهای فشار واقع در آن و بر طبق پارامترهای تعیین شده توسط پزشک سازگار می کند.
هدف از این کار، تقلید از واکنش های طبیعی فیزیولوژیکی نسبت به تغییر نیازها خصوصاً فعالیت بدنی است.
دکتر "ایوان نتوکا"(Ivan Netuka)، پژوهشگر موسسه پژوهش پزشکی "IKEM" در پراگ و همکارانش، عملکرد حالت خودکار را در ۱۰ بیمار مورد بررسی قرار دادند. همه بیماران مرد بودند و میانگین سنی آنها ۶۰ سال بود. از C TAH بعنوان پلی برای پیوند قلب در شش بیمار و همین طور یک ابزار کاشته شده دائمی در چهار بیمار استفاده شد.
قلب مصنوعی در همه بیماران، با موفقیت از کنترل دستی به حالت خودکار در آمد. حالت خودکار، به بروز یک واکنش فوری و مناسب در خروجی قلب انجامید. داده های ثبت شده، تغییرات مورد نظر را در خروجی پمپاژ بطن های چپ و راست، در واکنش به تغییر فشار و ضربان قلب نشان دادند.
گروه های پزشکی طی پنج سال پیگیری، تنها ۲۰ بار تغییراتی را در تنظیمات حالت خودکار ایجاد کردند. بیشتر تنظیمات، طی ۳۰ روز نخست بعد از کاشت دستگاه انجام شد و تنها چهار مورد بعد از رفتن بیمار به خانه صورت گرفت
دکتر نتوکا افزود: کاهش نیاز به تغییرات مدیریت دستگاه می تواند به استقلال بیشتر بیماران در محیط خارج از بیمارستان و بهبود کیفیت زندگی آنها کمک نماید.
پژوهشگران در نظر دارند که اصلاحات بیشتری را بر طبق نتایج پیش بالینی انجام دهند. پژوهش های آینده، داده هایی را در مورد ورزش کردن و میزان بستری شدن باردیگر در بیمارستان فراهم خواهند کرد.
این پژوهش، در "ASAIO Journal" به چاپ رسید.



1400/03/30
13:41:30
5.0 از 5
517
تگهای خبر: آینده , پژوهشگر , تولید , چاپ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
نهایت علم