نهایت علم elmend

بهبود سریع تر تاندون صدمه دیده با راه رفتن!

بهبود سریع تر تاندون صدمه دیده با راه رفتن!

به گزارش نهایت علم محققان مرکز تحقیقات دستگاههای پزشکی ˮSFIˮ از دانشگاه ملی ˮگالویˮ(Galway) ایرلند نشان داده اند که چگونه راه رفتن ساده می تواند یک ایمپلنت درمانی را فعال کرده و سرعت بهبود بیماری های ماهیچه ای اسکلتی افزایش دهد.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، این تحقیقات به گسترش طیف جدیدی از دستگاههای محرک کمک می نماید. این دستگاه ها امکان کنترل فرایند بازسازی بافت های اسکلتی ماهیچه ای به وسیله ی تحریک الکتریکی را فراهم می کنند و میتوان از آنها برای درمان صدمه دیدگی تاندون و صدمه های ناشی از ورزش بدون استفاده از دارو یا محرک خارجی بهره برد.
دکتر "مانوس بیگز"(Manus Biggs)، محقق اصلی این تحقیقات می گوید: یکی از هیجان انگیزترین بخش های مطالعات ما این است که میتوان از این دستگاه ها برای افزایش سرعت بهبود تاندون های صدمه دیده بخصوص در ورزشکاران بهره برد.
محققان در این مطالعه بررسی کردند که آیا ترکیب درمان های الکتریکی و ورزش می تواند به بهبود فرایند درمان تاندون صدمه دیده کمک نماید یا خیر. آنها دریافتند که بازسازی سلول های در رابطه با تاندون را میتوان با استفاده از تحریک الکتریکی که توسط دستگاههای قابل کاشت در بدن ایجاد می شود کنترل کرد. انرژی مورد نیاز این دستگاه ها را میتوان به کمک فعالیت و حرکات بدنی فراهم نمود.
دکتر "مارک فرناندز"(Marc Fernandez) می گوید: درمان موفقیت آمیز تاندون صدمه دیده جزو چالش های مهم علم پزشکی است.
تحقیقات ما نشان داده است که کشش بوجود آمده در ایمپلنت هنگام راه رفتن سبب به وجود آمدن بار الکتریکی در ناحیه صدمه دیده شده و بدین سان فرایند بازسازی تاندون شروع می شود.
در این دستگاه محرک از پارچه ای مشابه تور استفاده می شود که ماده ی پیزوالکتریک نام دارد. این پارچه زمانی که کشیده می شود یا تحت فشار مکانیکی قرارمی گیرد برق تولید می کند. جنس آن از نانوالیافی به ضخامت یک هزارم موی انسان است.
دکتر فرناندز اضافه کرد: ما دستگاهی قابل کاشت تولید کرده ایم که از نظر الکتریکی فعال است و می تواند ترمیم تاندون صدمه دیده را کنترل کند. ما در این تحقیقات کیفیت عملکرد درمانی دستگاه را با بهبود ساختار و سازگاری بیولوژیکی آن افزایش دادیم.
به نقل از دکتر بیگس، انتظار می رود چنین دستگاهی که انرژی خویش را از راه حرکات بدن تأمین می کند و می تواند بهبود صدمه دیدگی تاندون را سرعت بخشد بر سایر دستگاههای احیاکننده بخصوص در زمینه ی ورزشی تأثیر قابل توجهی بگذارد. این دستگاه ها مقرون به صرفه هستند و کاشت آنها در بدن آسان است.
نتایج این تحقیقات در مجله ی "Advanced Materials" به چاپ رسیده است.




منبع:

1400/06/11
10:30:42
5.0 از 5
514
تگهای خبر: الكتریكی , انرژی , تحقیقات , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
نهایت علم