نهایت علم elmend
معاون صندوق نوآوری اعلام كرد؛

صندوق نوآوری بدنبال نفوذ تفکر نوآوری در ساختار شبکه بانکی کشور

صندوق نوآوری بدنبال نفوذ تفکر نوآوری در ساختار شبکه بانکی کشور

به گزارش نهایت علم، معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: در تعامل با نظام بانکی بدنبال نفوذ تفکر حوزه نوآوری در ساختار شبکه بانکی کشور و ارتقاءاستانداردهای مالی در اکوسیستم نوآوری هستیم.



به گزارش نهایت علم به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق نوآوری و یکی از بانکها بمنظور کمک به تامین مالی شرکت های دانش بنیان بوسیله بازار سرمایه، تفاهم نامه تسهیل انتشار اوراق صکوک نوآوری را امضا کردند.
بر اساس این تفاهم نامه صندوق نوآوری و بانک مذکور توافق کردند بمنظور کمک به تامین مالی شرکت های دانش بنیان بوسیله بازار سرمایه، نسبت به همکاری مشترک درباب پذیرش رکن ضامن انتشار اوراق توسط بانک اقدام نمایند.
بر این اساس صندوق نوآوری بعد از شناسایی و ارزیابی شرکت های دانش بنیان متقاضی انتشار صکوک، نسبت به معرفی آنها به بانک اقدام می کند. بانک تجارت نیز در قالب ضوابط و مقررات جاری خود بررسی های لازم را انجام داده و در صورت تایید، موافقت خود با پذیرش رکن ضامن آن شرکت را بوسیله تایید فرم تقاضای موافقت اصولی انتشار اوراق صکوک اعلام نموده و مراتب اقدام خودرا به اطلاع صندوق می رساند.
همچنین برمبنای تفاهم نامه امضا شده، کلیه شرکت های معرفی شده از طرف صندوق نوآوری، مشمول ۳۰ درصد تخفیف در کارمزد پذیرش رکن ضامن توسط بانک می شوند.
در مراسم امضای این تفاهم نامه، دکتر روح الله ذوالفقاری، معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی با ابراز امیدواری نسبت به این که با امضای این دو تفاهم نامه نتایج پرخیر و برکتی نصیب زیست بوم نوآوری کشور شود، اضافه کرد: در طول این مدت چهار ساله در تعامل با بانک، انواع تسهیلات را در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار دادیم که شامل تسهیلات هزینه های جاری، تسهیلات لیزینگ، تسهیلات تامین محل کار شرکتها و در مواردی هم تسهیلات تولید صنعتی و سرمایه ثابت بوده است. سال ۱۴۰۱ نزدیک به هزار میلیارد تومان تسهیلات با همراهی بانک مذکوردر اختیار شرکت های دانش بنیان قرار دادیم.
وی اشاره کرد: همین طور انواع ضمانت نامه هایی که مورد نیاز شرکت های دانش بنیان بوده، چه به شکل ریالی و چه به شکل ارزی، از طرف بانک مذکور و با معرفی صندوق نوآوری در اختیار این شرکتها قرار گرفته است. میزان ضمانت نامه هایی که در سال ۱۴۰۱ از طرف بانک مورد تعهد برای شرکت های دانش بنیان صادر شده به دو هزار میلیارد تومان می رسد. در این میان شرکتها تنها دو و نیم درصد سپرده گذاری داشته اند. جای خرسندی است که بگوییم شرکت های دانش بنیان نیز ما را در صندوق نوآوری روسفید کردند چونکه یکی از خوش حساب ترین مشتریان شبکه بانکی کشور بودند.
ذوالفقاری خبر داد: سال ۱۴۰۱ بانک مذکوررتبه اول در ارائه تسهیلات و صدور ضمانت نامه برای شرکت های دانش بنیان را در شبکه بانکی کشور به خود اختصاص داد.
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: قبل از این صندوق نوآوری و بانک مذکور برنامه گسترش همکاری در حوزه ارائه خدمات اعتباری و انتشار صکوک نوآوری را در دستور کار قرار دادند که امروز این مسئله به وقوع پیوست و تفاهم نامه این همکاری به امضا رسید.
وی اشاره کرد: ما از روز اولی که همکاری با نظام بانکی را شروع کردیم، دو هدف جدی زیرساختی را دنبال کردیم؛ اول این که تفکر حوزه نوآوری در ساختار شبکه بانکی کشور نفوذ کند و بانکها رویه های خودرا در خیز به سمت اقتصاد دانش بنیان تنظیم کنند. از طرف دیگر در اکوسیستم نوآوری تبیین نماییم که استانداردهای مالی خودرا ارتقاء دهند و بانک پذیر باشند.


منبع:

1402/02/26
15:16:54
5.0 از 5
156
تگهای خبر: تولید , خدمات , دانش , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
نهایت علم