نهایت علم elmend

۲۷۰ پروژه برای بهبود کیفیت محصولات کشاورزی اجرا می شود

۲۷۰ پروژه برای بهبود کیفیت محصولات کشاورزی اجرا می شود

نهایت علم: ستاد توسعه زیست فناوری اعلام نمود 270 پروژه برای بهبود کیفیت محصولات کشاورزی اجرا می شود.


به گزارش نهایت علم به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فرآوری زیستی در پروسه تولید محصولات غذایی و کشاورزی علاوه بر بهبود خاصیت های محصول و کاهش هزینه های تولید در تضمین سلامت محصولات غذایی نیز موثر است. این کار به روش های مختلفی صورت می گیرد. برخی روش های شیمیایی علاوه بر بازدهی پائین سبب کاهش سلامت محصولات غذایی نیز می شود در حالی که امروزه راه های جایگزین مانند روش های زیستی به سرعت در صنایع غذایی جهان رو به توسعه است. مانند استفاده از بیوکاتالیست ها در پروسه تولید نان، فرآیندهای استخراج، تصفیه و استریفیکاسیون روغن های خوراکی، تولید محصولات لبنی، استخراج پروتئین و غیره. علاوه بر این ها، استفاده از فرآوری زیستی در تولید مواد غذایی از بقایای گیاهی و مواد غذایی و بهبود کیفیت مواد غذایی با روش های زیستی نیز مطرح است. کارشناسان معتقدند که فرآوری زیستی در پروسه تولید محصولات غذایی و کشاورزی هم خاصیت های محصول را بهبود می دهد و تضمینی برای سلامت این محصولات نیز وجود دارد. به همین دلیل ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اجرای ۲۷۰ پروژه بدنبال توسعه فرآوری زیستی در تولید محصولات غذایی و کشاورزی است. توسعه تولید روغن تولید محصولات غذایی(۱۰ پروژه) و نوشیدنی های تخمیری(۱۰ پروژه)، توسعه استفاده از کاتالیست های زیستی در تولید نان و نوشیدنی لبنی و غیر لبنی(۱۰ پروژه)، بسته بندی محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد صادراتی(۲۰۰ پروژه)، فرآوری غلات و حبوبات (۲۰ پروژه)، فرآوری گوشت، شیر و لبنیات(۲۰ پروژه) اولویت هایی است که با اجرای آنها کیفیت محصولات کشاورزی و در نهایت غذای مصرفی مردم را ارتقا می دهد.

1401/07/16
21:18:17
5.0 از 5
192
تگهای خبر: آینده , توسعه , تولید , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
نهایت علم