نهایت علم elmend

موبایل قدیمی خانه را آتش زد و مالکش ۱۶ میلیارد غرامت گرفت!

موبایل قدیمی خانه را آتش زد و مالکش ۱۶ میلیارد غرامت گرفت!

نهایت علم: داستان حریق خانه ای به سبب انفجار گوشی LG K8 که درحال شارژ بود، به حکم دادگاه منجر گردید و غرامتی 200 هزار دلاری (معادل حدودا 16 میلیارد تومان) برای قربانی به همراه داشت.


به گزارش نهایت علم به نقل از خبر آنلاین، به نقل از زومیت، دادگاهی در ادینبرو اعلام نمود که حریق در تاریخ ۳۱ اکتبر ۲۰۱۸ در حالی شروع شد که گوشی ال جی K8 با شارژر مناسب به برق متصل بود.
در همان اتاق یک گوشی دیگر و یک لپ تاپ نیز درحال شارژ بودند؛ اما قاضی دادگاه نتیجه گرفت که منبع آتش، گوشی ال جی بود و این دستگاه استانداردهای پایه ی ایمنی را رعایت نکرده و معیوب بود.
دادگاه رأی به پرداخت ۱۵۰ هزار پوند (حدود ۲۰۰ هزار دلار) به عنوان غرامت داد. بخش عمده ی این مبلغ به شرکت بیمه ی قربانی پرداخت می شود؛ اما او نیز بابت لطمه ناشی از استنشاق دود و مشکلات روانی، همچون اضطراب و حملات عصبی، خسارت دریافت خواهدنمود.
دنیس پارکس، قربانی این اتفاق و همسرش هنگام وقوع حادثه در طبقه ی بالا خواب بودند. او بعد از حادثه برای مدتی قادر به کار نبود. گوشی ال جی توسط کارفرمای وی در اختیارش قرار گرفته بود و شکایت از جانب او مقابل شرکت ال جی ثبت گردید. با آنکه این حادثه در سال ۲۰۱۸ رخ داده، حکم غائی و پرداخت غرامت بتازگی صادر گردیده است.
ال جی در سال ۲۰۲۱ بطور رسمی از بازار گوشیهای هوشمند خارج شد.


1404/05/17
10:51:57
5.0 از 5
17
تگهای خبر: آنلاین , دستگاه , شارژر , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
دوستان سایت نهایت علم
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

نهایت علم