نهایت علم elmend

اینتل در عربستان خط تولید تراشه راه می اندازد؟

اینتل در عربستان خط تولید تراشه راه می اندازد؟

نهایت علم: مدیرعامل اینتل به عربستان صعودی سفر و با مقامات بلندپایه این کشور دیدار کرده است. دو طرف در این نشست در رابطه با فرصت های همکاری در زمینه توسعه نیمه هادی ها و زیرساخت های هوش مصنوعی گفت و گو کرده و ایده راه اندازی کارخانه تولید تراشه در این کشور مطرح گردیده است.


به گزارش نهایت علم به نقل از خبر آنلاین، به نقل از شهرسخت افزار، لیپ-بو تان، مدیرعامل اینتل، با مقامات بلندپایه عربستان سعودی همچون عبدالله السواحه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات این کشور دیدار کرده که می تواند سرآغاز گشایش مالی تازه ای برای اینتل باشد.
اینتل طی ماه های گذشته اقدامات اساسی برای بازسازی جایگاه خود در صنعت نیمه هادی انجام داده است. این اقدامات شامل اصلاح ساختار شرکت، بازبینی در استراتژی های مالی برای بهبود وضعیت اقتصادی و همین طور گسترش همکاریهای بین المللی بوده است.
لیپ-بو تان در مدت کوتاهی موفق شده روابط موثری با شرکت هایی همچون انویدیا، سافت بانک و حتی دولت آمریکا برقرار کند. همین طور تولید پردازنده هوش مصنوعی Maia 2 مایکروسافت مقرر است توسط اینتل صورت گیرد. گامی که نشان دهنده تمرکز این شرکت بر گسترش فعالیتها در حوزه محاسبات هوش مصنوعی است.
حال به نظر می آید اینتل در پی توسعه روابط خود در خاورمیانه است. عربستان سعودی و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس طی سالیان اخیر، مسیر اقتصادی خودرا از وابستگی به نفت به طرف تکنولوژی های جدید تغییر داده و در بخش سرمایه گذاری آن فعال ظاهر شده اند.
طبق گزارش wccftech بااینکه جزییات دقیق گفت وگوها منتشر نشده، اما تحلیل ها حاکی از آنست که راه اندازی یک کارخانه تولید تراشه توسط اینتل در عربستان چندان دور از ذهن نیست. عربستان منابع مالی و زیرساختی موردنیاز برای پشتیبانی از چنین پروژه هایی را در اختیار دارد.
قبل از این قطر هم پیشنهاد مشابهی را به شرکت TSMC ارایه کرده بود، اما شرکت تایوانی به سبب هزینه بالای نیروی کار و محدودیت های زنجیره تامین آنرا رد کرد. از طرفی اینتل نیازمند منابع مالی فراوان است و همکاری اش با سافت بانک از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. جالب است بدانید که یکی از سرمایه گذاران سافت بانک، صندوق سرمایه گذاری عمومی عربستان (PIF) است.

حرف آخر اینکه قدمی که نشان دهنده تمرکز این شرکت بر گسترش فعالیت ها در حوزه محاسبات هوش مصنوعی است. پیش از این قطر هم پیشنهاد مشابهی را به شرکت TSMC ارائه کرده بود، اما شرکت تایوانی به جهت هزینه بالای نیروی کار و محدودیت های زنجیره تامین آن را رد کرد.

1404/07/28
11:02:07
5.0 از 5
6
تگهای خبر: آمریكا , آنلاین , بین المللی , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

نهایت علم