نهایت علم elmend
ستاری در فراكسیون دانش بنیان:

دانشگاه پایه اقتصاد است

دانشگاه پایه اقتصاد است

به گزارش نهایت علم معاون علمی و فناوری رئیس جمهورگفت: ما به دانشگاه فقط به دید آموزش نگاه نمی نماییم بلكه دانشگاه ها پایه اقتصاد هستند.



به گزارش نهایت علم به نقل از مهر، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در اولین نشست «فراکسیون اقتصاد دانش بنیان» مجلس یازدهم شورای اسلامی اظهار داشت: ما به دانشگاه به دید آموزش نگاه نمی نماییم بلکه دانشگاه ها پایه اقتصاد هستند.
نخستین نشست «فراکسیون اقتصاد دانش بنیان» مجلس یازدهم شورای اسلامی با حضور محمدباقر قالیباف؛ منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی، سورنا ستاری؛ معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و تعدادی از نمایندگان منتخب مجلس یازدهم انجام شد.
در این جلسه، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گزارشی از وضعیت دانش بنیان کشور را ارائه کرد.
ستاری درباب وضعیت نیروی انسانی در کشور اظهار نمود: برخی رتبه های ما در بخش نیروی انسانی در جهان دوم یا سوم است؛ آن چیزی که ما در اقتصاد دانش بنیان با آن روبرو می باشیم، استفاده از این نیروی انسانی است.
وی با تاکید بر اینکه پول نفت زیرساخت های فکری ما را نابود می کند، اشاره کرد: صادرات کیت های تشخیص کرونا به کشور آلمان در این روزها، نشان دهنده قدرت علمی و فناوری کشور ما بود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه دانشگاه وظیفه تامین نیروی انسانی را دارد، اشاره کرد: ما به دانشگاه فقط به دید آموزش نگاه نمی نماییم بلکه دانشگاه ها پایه اقتصاد هستند.
ستاری با اشاره به اینکه ۵۰۰۰ شرکت دانش بنیان ۶ هزار استارتاپ، ۳۰۰ مرکز نوآوری وشتاب دهنده و ۴۲ پارک علم و فناوری در کشور وجود دارد، اظهار داشت: پایه توسعه استارتاپ ها بر پایه سرمایه گذاری خطرپذیر است؛ با عنایت به این که استارتاپ ها با وام رشد نمی کنند، صندوق های خطرپذیر را توسعه دادیم.
وی با تاکید بر اینکه ما در کشور کارخانه سازی کردیم و صنعت سازی نکرده ایم، اضافه کرد: کارخانه سازی نیازی به دانشگاه ندارد اما صنعت سازی نیاز به دانشگاه دارد برای اینکه در آن طراحی لازم است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه قانون پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان سال ۸۸ تصویب گردید، تصریح کرد: باید اصلاحاتی در این قانون انجام گیرد، برای اینکه اکوسیستم حاکم بر کارهای دانش بنیان با اکوسیستم سال ۸۸ متفاوت می باشد.
ستاری اشاره کرد: مطمئن هستم در این مجلس (مجلس یازدهم) باتوجه به تشکیل این فراکسیون (فراکسیون اقتصاد دانش بنیان)، حرکت جوانان در این راه تسهیل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این اقتصاد، اقتصاد جوانانی است که سرمایه شان در جیب شان نیست و سرمایه آنها تفکرشان است، تصریح کرد: امروز زمینه ای فراهم گشته است تا با کمک شما اتفاقات بزرگی رقم بخورد.
تمدن ایرانی - اسلامی به اقتصاد قوی نیاز دارد
در بخش دیگری از این جلسه سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تمدن ایرانی - اسلامی به اقتصاد قوی نیاز دارد، اظهار نمود: با عنایت به این که تعداد زیادی از اندیشمندان به این دوره (دوره یازدهم) مجلس شورای اسلامی راه پیدا کرده اند، دست مجلس برای پیگیری موضوع دانش بنیان باز است.
وی تصریح کرد: در دوره دهم مجلس شورای اسلامی، جلسات زیادی با شرکت های دانش بنیان برگزار شد؛ همین طور جلسه ای در صحن علنی مجلس گذاشته شد و نمایندگان شرکت های دانش بنیان مشکلات خودرا بیان نمودند و جمع بندی این مباحث، گزارشی بود که در تاریخ ۱۹ آذر ۹۸ ارائه شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: اگر بخواهیم جهشی در اقتصاد ایجاد نماییم، مسیرش تقویت استارتاپ ها و اقتصاد دانش بنیان است.
زیرساخت اصلی اقتصاد «فناوری اطلاعات» است
همچنین رضا تقی پور؛ منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی در این جلسه اظهار داشت: زیر ساخت اصلی اقتصاد، فناوری اطلاعات است.
وی با اشاره به سرمایه عظیم نیروی انسانی در کشور، اضافه کرد: هم اکنون ۵۸۰ هزار دانش آموخته در رشته های در رابطه با فناوری اطلاعات در کشور داریم که یک آمار استثنایی است.
باید در مجلس یازدهم قوانین مربوط به شرکت های دانش بنیان را اصلاح کنیم
در بخش دیگری از این جلسه حجت الاسلام موسوی لارگانی؛ نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: اگر می خواهیم در مجلس یازدهم کارهای دانش بنیان را تقویت نماییم، باید قوانین مربوط به شرکت های دانش بنیان را اصلاح نماییم.
وی با اشاره به اینکه دلیل رشد کم اقتصادی در کشور، میدان ندادن به کارهای دانش بنیان است، تصریح کرد: شرط تقویت این شرکت ها، این است که همه نهادها دست به دست هم دهند.
در ادامه این جلسه بعضی از نمایندگان منتخب مجلس یازدهم شورای اسلامی، به بحث و تبادل نظر درباب «اقتصاد دانش بنیان» پرداختند.


منبع:

1399/02/22
17:30:13
5.0 از 5
2950
تگهای خبر: استارتاپ , توسعه , دانش , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
نهایت علم