نهایت علم elmend

کوشش برای تجاری سازی سنسورهای فتونیک اندازه گیری مداوم قند خون

کوشش برای تجاری سازی سنسورهای فتونیک اندازه گیری مداوم قند خون

به گزارش نهایت علم، برگزیده علمی ششمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در بخش فیزیک، در مورد خاصیت سنسورهای فتونیکی اندازه گیری قندخون اظهار داشت: از اهداف بلندمدت ما این است که بتوانیم بوسیله حسگرهایی که زیرپوست کاشته می شوند، به افراد دیابتی کمک نماییم که بصورت بلندمدت بتوانند قندخون خودرا اندازه گیری کنند.



دکتر اسماعیل حیدری در گفت و گو با ایسنا، در مورد طرح پژوهشی در حوزه «ساخت سنسور فتونیکی برای اندازه گیری گلوکز خون» توضیح داد: فعالیت اصلی ما در حوزه توسعه پلت فرم فوتونیکی برای اندازه گیری اکسیژن و قند خون برای کاربرد در زمینه پزشکی است و بیشتر بر استفاده از این پلت فرم برای اندازه گیری قند خون افراد مبتلا به دیابت تمرکز داریم.

عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی افزود: در لابراتوار دانشگاه خوارزمی از سنسورهای نانوفتونیک دراین زمینه استفاده می نماییم و حدود ۷- ۸ دانشجو دراین زمینه فعالیت می نمایند. همین طور ما در یک مجموعه دانش بنیان، روی توسعه این فناوری در مقیاس صنعتی کار می نماییم.

برگزیده علمی ششمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در بخش فیزیک درباره ی چشم انداز استفاده از این حسگرها اظهار داشت: می خواهیم که گلوکز خون را بصورت آنی و بی درنگ (real time) و پیوسته اندازه گیری نماییم. از اهداف بلندمدت ما این است که بتوانیم بوسیله حسگرهایی که زیرپوست کاشته می شوند، به افراد دیابتی کمک نماییم که بصورت بلندمدت بتوانند قندخون خودرا اندازه گیری کنند.

وی در مورد تجاری سازی سنسورهای فتونیکی طراحی شده گفت:: درحال تجاری سازی قسمتی از این پلت فرم هستیم و گواهی دانش بنیان برای سنسور اندازه گیری اکسیژن خون را دریافت کردیم.

حیدری در مورد اینکه آیا این محصول مشابه داخلی یا خارجی دارد؟ اظهار داشت: نمونه خارجی این سنسور وجود دارد که البته از نظر فناوری کمی متفاوت می باشد، ولی ماهیت آن هم فتونیکی است. در داخل کشور تصور نمی کنم کسی در زمینه فتونیک دراین زمینه فعالیت کند؛ ولی در حوزه سنسورهای الکتروشیمی شرکت هایی هستند که فعالیت می نمایند.

برگزیده علمی ششمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، بزرگ ترین چالش در حوزه فعالیت پژوهشی خودرا مسائل مالی عنوان نمود و اظهار داشت: دراین زمینه نیروهای فعال و علاقمند زیاد هستند، ولی از نظر جذب سرمایه و نوسان های اقتصادی گرفتار مشکل می شوند.







منبع:

1401/12/20
12:20:46
5.0 از 5
252
تگهای خبر: پلت فرم , توسعه , دانش , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
نهایت علم