نهایت علم elmend

کنفرانس ملی سیستم اطلاعات مکانی در صنعت آب و برق

کنفرانس ملی سیستم اطلاعات مکانی در صنعت آب و برق

نهایت علم: هفتمین کنفرانس ملی سیستم اطلاعات مکانی (GIS) و مدیریت هوشمند صنعت آب و برق، با حضور استادان و صاحبنظران، به همراه نمایشگاه جانبی ارائه آخرین دستاوردهای این حوزه در واحد علوم و تحقیقات اجرا شد.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا، این کنفرانس به همت معاونت پژوهشی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری وزارت نیرو و شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با هدف دستیابی به آخرین یافته های علمی و پژوهشی GIS در ایران و جهان و تبادل تجربیات حاصله در صنعت آب و برق کشور و با حضور جمع کثیری از پژوهشگران، متخصصان، مدیران و معاونان صنعت آب و برق کشور و شرکت های دانش بنیان اجرا شد.

مهندس کامبیز ناظریان، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در این کنفرانس طی سخنانی با اعلان اینکه این کنفرانس دو روزه و دارای خاصیت های منحصر به فردی است، اظهار داشت: یکی از رویکرد های اساسی در این کنفرانس، نشست های علمی و تخصصی همچون برگزاری نشست با حضور روسای اتاق های مشترک تجاری با محوریت شرکت های دانش بنیان است.

وی با اعلان اینکه حضور صنعتگران، متخصصان و شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه جانبی این رویداد، از محورهای اساسی است، اضافه کرد: ارائه دستاوردهای داده مکانی GIS در صنعت آب و برق و ارائه مقالات علمی، ایده های برتر، برگزاری کارگاه ها و نشست های علمی – تخصصی در راستای حل مسئله در کشور از بحث های مهم در این کنفرانس خواهد بود.

ناظریان اضافه کرد: مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، هوشمندسازی نرم افزار و سامانه ها، داده ها و پردازش داده ها، زیرساخت، شبکه و سخت افزار، راهبری و مدیریت داده های مکانی و SDI و بهینه سازی و اصلاح الگوی مصرف از محورهایی است که در مقالات و کارگاه های این کنفرانس مطرح گردیده است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ بر نگاه داده کاوی و جهت دهی به مقالات علمی اصرار کرد و افزود: تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت بر پایه ارائه راهکار و کاربردی کردن مقالات علمی یکی از اهداف برگزاری این کنفرانس بوده است.

وی به ارتقاء برنامه های راهبردی بوسیله توسعه GIS، مدیریت دارایی بر پایه GIS، به کارگیری GIS جهت بهره گیری از انرژی های تجدید پذیر و روش های نوین برداشت، ذخیره سازی، نمایه سازی و جستجو اطلاعات اشاره نمود و اظهار داشت: تحلیل و ریشه یابی حوادث در عرصه های آب و برق، تاب آوری و مدیریت مخاطرات منابع طبیعی یکی دیگر از نکات مهمی است که در این کنفرانس به آن پرداخته می شود.

ناظریان، بر بهره گیری از هوش مصنوعی در عرصه کنترل رفتار بار انرژی و مدیریت انرژی اصرار کرد و اظهار داشت: پایش مصرف انرژی و استفاده از دیتا در اطلاعات برای تحلیل آنی و درست از وضعیت بمنظور ارتقاء صنعت آب و برق کشور مورد تاکید و پیگیری قرار دارد.
برپایی ۹۰ غرفه برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی در نمایشگاه جانبی
دکتر فرامرز سپری، دبیر هفتمین کنفرانس ملی سیستم اطلاعات مکانی(GIS) و مدیریت هوشمند صنعت آب و برق، اظهار داشت: تلاش شده وجه علمی این کنفرانس نسبت به سنوات گذشته ارتقاء یابد. براین اساس از اساتید دانشگاهی و متخصصان و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) کمک گرفته شد تا مقالات ارائه شده به این کنفرانس در مجلات معتبر نمایه شود.

وی با اعلان اینکه در این کنفرانس ۱۰ محور در صنعت آب و برق ارائه خواهد شد، اضافه کرد: کمیته های اجرائی، علمی و ارتباط با صنعت در این کنفرانس بطور مشترک و با همکاری وزارت نیرو، شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ و دانشگاه فعالیت داشته اند.

سپری با اعلان اینکه به دبیرخانه این کنفرانس، ۷۴۵ مقاله ارسال شد، اظهار داشت: در این کنفرانس ۱۵ مقاله کوتاه، ۹۰ مقاله شفاهی، ۲۰۰ مقالات پوستری، ۸ کارگاه آموزشی، ۱۴ نشست تخصصی ارائه خواهد شد. همین طور ۹۰ غرفه برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی در نمایشگاه جانبی هفتمین کنفرانس ملی سیستم اطلاعات مکانی اختصاص یافته است که ۳۰ غرفه با حضور شرکت های دانش بنیان در عرصه صنعت آب و برق فعالیت خواهند داشت.

وی با اشاره به این که GIS به عنوان علم روز یکی از ضرورت ها بشمار می رود و دانشگاه ها باید برای نهادینه کردن این علم در کشور کمک کنند، اضافه کرد: شرکت های دانش بنیان خوبی در عرصه آب و برق در نمایشگاه این کنفرانس مشارکت کرده اند که قابل تقدیر است. اگر بخواهیم به سمت نسل چهارم صنعتی شدن حرکت نماییم، نیازمند حمایت شرکت های دانش بنیان هستیم.

سپری به پوشش منطقه ای ارسال مقالات به این کنفرانس اشاره نمود و چاپ مقالات برتر در نشریات معتبر علمی دانشگاهی، برگزاری کنفرانس با مشارکت واحد علوم و تحقیقات، واگذاری غرفه رایگان به شرکت های دانش بنیان و فناور و جمع بندی مقالات بصورت Ebook را از خاصیت های خاص هفتمین کنفرانس ملی سیستم اطلاعات مکانی(GIS) برشمرد.

دکتر سید بابک مظفری، معاون پژوهشی واحد علوم و تحقیقات نیز در این رویداد علمی ضمن معرفی اجمالی این واحد، ظرفیت ها و سطح فعالیت لابراتوار های آن، اظهار داشت: برگزاری کنفرانس های علمی و تخصصی با تمرکز بر پژوهش های کاربردی و حل مسئله و در امتداد سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد دانشگاهی عملیاتی می شود.

وی بر اهمیت دانش های بنیادی و مرجعیت علمی در واحد علوم و تحقیقات اشاره نمود و اظهار داشت: برقراری ارتباط عمیق و عملیاتی با بخش صنعت کشور از اهداف واحد علوم و تحقیقات است. بر همین اساس، این کنفرانس با هدف سوق دادن پروژه های علمی - تحقیقاتی دانشگاهی به سمت رفع مشکلاتی که صنعت آب و برق کشور با آن مواجه می باشد، اجرائی شده است.

بگفته مظفری، ارائه دستاوردها و راهکارهای نوین از طرف شرکتها و هسته های فناور خصوصاً شرکت های دانش بنیان مرکز رشد واحد علوم و تحقیقات در نمایشگاه جانبی این رویداد، یکی از نقاط قوت این کنفرانس علمی است که می تواند در راستای ارتقاء صنعت آب و برق کشور، موثر باشد.
در این مراسم، دکتر علیرضا آزموده اردلان از چهره های شاخص علمی در کشور با موضوع "زمین، آب، انسان، انرژی، آینده" سخنرانی کرد.

به نقل از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، در این رویداد، گرامیداشت دکتر حسن غفوری فرد چهره ماندگار در این زمینه و شهدای صنعت آب و برق کشور، اجرا شد. همین طور در مراسم افتتاحیه این کنفرانس، ضمن رونمایی از ژئوپورتال وزارت نیرو، شرکت توانیرو شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، از سامانه متا منابع آب ایران و کتاب GIS رونمایی گردید.

بر طبق این گزارش، نمایشگاه جانبی هفتمین کنفرانس ملی سیستم اطلاعات مکانی(GIS)، با ارائه آخرین دستاوردهای علمی در این زمینه و با حضور شرکت های دانش بنیان در عرصه صنعت آب و برق در واحد علوم و تحقیقات برپا شد.




1402/03/05
14:11:06
5.0 از 5
120
تگهای خبر: آینده , انرژی , پژوهشگر , تحقیقات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
نهایت علم