نهایت علم elmend

نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا در رابطه با روابط با ایران

نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا در رابطه با روابط با ایران

به گزارش نهایت علم، وزیر امور خارجه پاکستان با ˮثمربخشˮ توصیف کردن سفر اخیر رئیس جمهور ایران به این کشور، اخطار آمریکا نسبت به روابط تجاری اسلام آباد-تهران را نادیده گرفته و اظهار داشت که نمی توان به پاکستان امر و نهی کرد و اسلام آباد، تنها بر مبنای منافع خود تصمیم گیری می کند.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا، "اسحاق دار" معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، روز سه شنبه با نادیده گرفتن هشدارهای آمریکا در رابطه با روابط تجاری با ایران، بخصوص در زمینه پروژه مشترک خط لوله انتقال گاز میان دو کشور اظهار داشت که نمی توان به پاکستان امر و نهی کرد و این کشور در تصمیم گیری هایش، تنها منافع خویش را در نظر می گیرد.
روزنامه پاکستانی دان در اینباره گزارش داد: دار در یک نشست خبری در اسلام آباد در پاسخ به سوالی در رابطه با این پروژه اظهار داشت که "ما باید مراقب منافع خود بوده و تعهدات خویش را در نظر داشته باشیم و دولت باید با در نظر داشتن منافع پاکستان در رابطه با کاری که می خواهیم انجام بدهیم، زمان و چگونگی آن تصمیم گیری کند، فارغ از اینکه آمریکا و دیگر کشورها چه می گویند.
او اضافه کرد: نمی توان به ما امر و نهی کرد و ما به کسی اجازه نمی دهیم مانعی ایجاد نماید. پاکستان کشوری مستقل است و ما همان گونه که به استقلال دیگر کشورها احترام می گذاریم، انتظار داریم که دیگران هم به استقلال پاکستان احترام بگذارند.
واشنگتن به دنبال سفر اخیر "سید ابراهیم رئیسی" رئیس جمهور ایران به پاکستان که امضای توافق ها و تفاهمنامه های همکاری دوجانبه در حوزه های مختلف از دستاوردهای آن بود، در رابطه با خطر اعمال تحریم ها به کسانی که با ایران به تجات می کنند، اخطار داد.
اسحاق دار در اینباره اظهار داشت که پاکستان، نتیجتا تصمیم گیری خواهد نمود.
به قول وزیر امور خارجه پاکستان، سفر رئیسی به این کشور "بسیار ثمربخش" بود.
وی همینطور اظهار داشت که "محمد بن سلمان" ولیعهد عربستان سعودی مقرر است به زودی، به پاکستان سفر کند و دولت در ماه جاری از تاریخ آن آگاه خواهد شد.
اسحاق دار در ادامه اظهار داشت که در نشست اخیر سازمان همکاری اسلامی خواهان آتش بس فوری و باز کردن کریدوری بشردوستانه در غزه و اجرای راهکار "۲ دولتی" با مرزهای ۱۹۶۷ برای حل وفصل مساله فلسطین شده است.




منبع:

1403/02/19
10:36:31
5.0 از 5
109
تگهای خبر: آمریكا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
نهایت علم