نهایت علم elmend

ناسا ابزار بررسی كیفیت هوا را تا سال ۲۰۲۲ به فضا پرتاب می كند

ناسا ابزار بررسی كیفیت هوا را تا سال ۲۰۲۲ به فضا پرتاب می كند

نهایت علم: ناسا می خواهد ابزار جدید خود كه جهت بررسی كیفیت هوا آماده شده تا سال 2022 برای پرتاب آماده كند.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از تك كرانچ، ناسا می خواهد یك ماهواره كلاس ۱۳۰۰ شركت "ماكسار تكنولوژیز"(Maxar Technologies) را كه اولین ماموریت آن، فراهم كردن ارتباطات تجاری ماهواره ای برای مشتریان شركت "اینتل ست"(Intelsat)، بزرگترین ارائه دهنده خدمات مخابره ماهواره ای تجاری در جهان است، به مدار بفرستد تا شاید بتواند به بهبود پیش بینی كیفیت هوا كمك نماید.
ابزار جدید بررسی كیفیت هوای ناسا موسوم به "تمپو"(TEMPO)، میزان آلودگی را مورد بررسی قرار می دهد و به بررسی سطح گازهایی مانند ازن و نیتروژن دی اكسید می پردازد كه در جو ورای آمریكای شمالی قرار دارند. این ابزار می تواند تصویری از كیفیت نسبی هوا عرضه نماید و اطلاعات آن همیشه قابل دسترس خواهند بود؛ در نتیجه سازمان های بررسی آب و هوا می توانند با كمك آن، اطلاعات كیفی دقیق تر و به روزرسانی شده ای را عرضه كنند.
تمپو تا سال ۲۰۲۲ پرتاب نخواهد شد و این همان زمانی است كه ماهواره شركت ماكسار موسوم به "اینتل ست ۴۰ ای"(Intelsat ۴۰e) برای ارسال به مدار زمین آماده می شود. این مساله برای ناسا غیرمعمول نیست كه بار مفید علمی خودرا با ماهواره های ارتباطات تجاری ارسال نماید. این فرصتی است تا ناسا بر ماهواره های بزرگی مسلط شود كه محدوده مورد نظر را پوشش می دهند و در عین حال، صرفه جویی قابل توجهی در هزینه ها داشته باشد.
شركت آمریكایی "بال ایرواسپیس"(Ball Aerospace)، تجهیزات تمپو را برای ناسا ابداع كرد و الان نیز "ماكسار" را در ساخت تجهیزات مورد نیاز برای اینتل ست ۴۰ ای یاری می دهد.
ناسا هم اكنون برای بهبود اطلاعات مربوط به شاخص كیفیت هوا تلاش می كند و موفق شده دقت بررسی روزانه شاخص كیفیت هوا را در "سازمان حفاظت از محیط زیست آمریكا"(EPA) تا ۳۸ درصد افزایش دهد. آزمایش های انجام شده در ماه آگوست و داده های ماهواره ای كه هر سه ساعت یك دفعه به روزرسانی می شوند نیز در محاسبات شاخص كیفیت هوا به كار گرفته شدند.
شاید ادامه بهبود كیفیت و دقت این بررسی ها و دیگر سنجش های كیفیت هوا بتواند تاثیر قابل توجهی بر زندگی روی زمین داشته باشد برای اینكه كیفیت هوا به واسطه تاثیر مردم بر محیط و آلاینده های هوا، بدتر می شود.




منبع:

1398/11/16
13:43:49
5.0 از 5
4165
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
نهایت علم