نهایت علم elmend

آزمایش ساده ای برای تشخیص خطر خونریزی بعد از جراحی

آزمایش ساده ای برای تشخیص خطر خونریزی بعد از جراحی

نهایت علم: پژوهشگران آمریكایی، آزمایش جدیدی عرضه كرده اند كه می تواند امكان خطر خونریزی بعد از جراحی را تشخیص دهد.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از مدیکال اکسپرس، اختلال در لخته شدن خون بعد از جراحی یا لطمه رسیدن به بدن می تواند به خونریزی شدید بیمار منجر شود.
گروهی از پژوهشگران "بیمارستان عمومی ماساچوست"(MGH)، یک ابزار جدید، کم هزینه و قابل حمل ابداع نموده اند که می تواند توانایی خون برای لخته شدن را مورد بررسی قرار دهد.
آزمایش های قدیمی لخته شدن خون، به چندین ساعت زمان نیاز دارند اما این گروه پژوهشی، آزمایش جدیدی موسوم به "iCoagLab" عرضه کرده اند که می تواند کار خودرا طی چند دقیقه انجام دهد.
در آزمایش iCoagLab، از یک ابزار لیزری ارزان قیمت استفاده می شود که تنها به چند قطره خون بیمار نیاز دارد. نوساناتی که با کمک لیزر دیده می شوند، نشان می دهند که آیا خون می تواند بطور کامل لخته شود یا توانایی لخته شدن را ندارد.
پژوهشگران در این پروژه، iCoagLab را با یک آزمایش معمولی لخته شدن خون مقایسه کردند و نمونه خون ۲۷۰ بیمار را مورد بررسی قرار دادند.
در نمونه های خون همه بیماران، ارتباط خوبی میان نتایج iCoagLab و آزمایش معمولی وجود داشت. ارزیابی ها نشان دادند که iCoagLab مانند آزمایش معمولی، حساسیت بالایی در تشخیص خطر خونریزی دارد و میزان دقت آن بالاتر است.
پژوهشگران بتازگی یک نسخه دستی از این فنآوری را ابداع نموده اند که به پزشکان امکان می دهد تا بسادگی، یک قطره خون را روی یک کارتریج یکبار مصرف قرار دهند و نتایج مورد نیاز را طی یک دقیقه به دست بیاورند.
"سیمانتینی نادکارنی"(Seemantini Nadkarni)، استادیار بخش پزشکی "دانشگاه هاروارد"(Harvard University) و از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: ابداع iCoagLab می تواند یک قابلیت پیشرفته بالینی برای شناسایی فوری بیمارانی باشد که به اختلال در لخته شدن خون مبتلا هستند. این آزمایش می تواند امکان مراقبت بهتر از بیمار را فراهم آورد، به ارزیابی خطر خونریزی بپردازد و درمان هایی را بر طبق نقص انعقاد هر بیمار ارائه می دهد تا از خونریزی خطرناک آنها پیشگیری کند.
این پژوهش، در مجله "Thrombosis and Haemostasis" به چاپ رسید.




منبع:

1399/04/08
23:49:14
5.0 از 5
2347
تگهای خبر: پژوهشگر , چاپ , دانش , لیزر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
نهایت علم