نهایت علم elmend

درمان بهتر آلزایمر با كمك سنسور مغزی

درمان بهتر آلزایمر با كمك سنسور مغزی

نهایت علم: خراسان رضوی دانشمندان دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیا ایالات متحده ابزاری برای نظارت بر ارتباطات درون مغز به روشی که تا حالا هیچ گاه امکان پذیر نبوده است را ایجاد کردند و درحال حاضر توضیحی در این مورد است که چرا داروهای آلزایمر اثر محدود دارند و چرا بیماری بدون مصرف این داروها بدتر می شود.


به نقل از مدیکال اکسپرس، پژوهشگران انتظار دارند که روش جدید آنان تاثیر شایان توجهی بر درک افسردگی، اختلالات خواب، اوتیسم، بیماریهای عصبی و بیماریهای اصلی روان پزشکی داشته باشد. آنان می گویند: این نتایج، تحقیقات علمی در زمینه عملکرد مغز را تسریع و توسعه درمان های جدید را تسهیل می کند.
دکتر جولیس ژو، محقق ارشد از گروه دارویی دانشگاه ویرجینیا (UVA) اظهار نمود: با این روش می توانیم برقراری ارتباط بین سلول های مغز را با جزئیات دقیق هم در مغز سالم و هم در مغز بیمار مشاهده نماییم.
روش جدید توسعه یافته توسط ژو و همکاران وی به دانشمندان اجازه می دهد که انتقال داخل مغز را در سطح میکروسکوپی و سطح بسیار کوچکتر، نانوسکوپی بررسی نمایند. این روش سنسور بیولوژیکی را با دو شکل مختلف تصویربرداری نوین ترکیب می کند و می تواند انتقال «تعدیل عصبی» را که با اختلالات عمده مغزی همچون اعتیاد، آلزایمر، اختلالات افسردگی و اسکیزوفرنی و همین طور اوتیسم، صرع، اختلالات خوردن و اختلالات خواب مرتبط هستند را به خوبی بیان کند.
انتقال های تعدیل عصبی انتقال کندتر در مغز هستند و بطور معمول تصور می شود که تعداد زیادی نورون در مناطق بزرگ را درگیر می کنند. این روش کند در مقابل انتقال سریع نورون به نورون قرار دارد.
ژو و همکاران وی در بیماری آلزایمر، میزان شگفت انگیزی از کنترل و دقت دقیق در انتقال تعدیل عصبی کشف کردند. دانشمندان گزارش کردند: داروهای آلزایمر که بعنوان بازدارنده های استیل کولین استراز استفاده می شوند، ممکنست این ارتباط دقیق را مهار کنند و این مورد ممکنست تاثیر محدود داروها را توضیح دهد.
پژوهشگران در ادامه تغییرات بالقوه مغز ناشی از استفاده طولانی مدت از داروها را شناسایی نمودند که می تواند توضیح دهد، چرا بیماران در صورت قطع مصرف اغلب بیماری بدتری را تجربه می کنند.
ژو اظهار داشت: «روش جدید نقایص آلزایمر درتجزیه وتحلیل فضایی و زمانی بی سابقه را نشان میدهد و اهداف دقیق دارو را مشخص می کند.»
بگفته پژوهشگران، آلزایمر فقط نوک کوه یخ است و سیستم جدید در طیفی از بیماریها و اختلالات عصبی و روان پزشکی به شکل گسترده کاربردی است. دانشمندان پیش بینی می کنند در سال های آتی این روش به پزشکان کمک نماید تا بیماریهای عصبی و مشکلات روان پزشکی را بشناسند و داروهای غربالگری را برای درمان های بالقوه شناسایی، ژن های بیماری زا را تشخیص دهند و داروهای شخصی تر و متناسب با نیازهای خاص بیمار ایجاد کنند.
نتایج تحقیقات در نشریه علمی روان پزشکی مولکولی (Molecular Psychiatry) انتشار یافته است.




منبع:

1399/12/21
00:55:38
0.0 از 5
1047
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
نهایت علم