نهایت علم elmend

مارس ۲۰۲۰ برای نخستین بار روی پای خود ایستاد

مارس ۲۰۲۰ برای نخستین بار روی پای خود ایستاد

به گزارش نهایت علم مریخ نورد ˮمارس ۲۰۲۰ˮ متعلق به ناسا كه آخرین مراحل آماده سازی و سرهم بندی را برای اعزام به سیاره سرخ می گذراند، برای اولین بار به صورت كامل سرهم بندی شد و روی چرخ های خود ایستاد.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، كاوشگر "مارس ۲۰۲۰" ناسا كه با دقت توسط مهندسان آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا(JPL) ساخته شده است، برای نخستین بار به صورت كامل سرهم بندی شد و روی چرخ های خود قرار گرفت.
این تمرین كه بخشی از آزمایش ها و ارزیابی های چند هفته ای این مریخ نورد و كاوشگر اكتشافی بدون سرنشین هسته ای همراه با ابزارهای رباتیك است، با موفقیت انجام شد.
علاوه بر مونتاژ اجزای مختلف این مریخ نورد، تكنسین های ناسا آزمایش كردند كه این كاوشگر چقدر خوب می تواند در شرایط خلاء و انجماد سیاره سرخ خویش را كنترل كند.
این كاوشگر شش چرخ كه این مریخ نورد هم اكنون روی آن نشسته است، نسخه های مهندسی موقت هستند كه قبل از آنكه فضاپیمای "مارس ۲۰۲۰" روی پرتابگر قرار بگیرد، مورد آزمایش قرار می گیرد.
هر كدام از چرخ های این گاوشگر ۲۰.۷ اینچ(۵۲.۵ سانتی متر) قطر دارند كه نسخه پیشرفته تر از چرخ هایی است كه در مریخ نورد "كنجكاوری"(Curiosity) نصب شده اند.
چرخ های مریخ نورد "مارس ۲۰۲۰" مانند "كنجكاوی" از آلومینیوم ساخته شده اند، اما ضخیم تر، محكم تر، عریض تر با عاج های قوی تر هستند. این چرخ ها برای كشش بهتر ۴۸ شكاف دارند. در عین حال، چرخ های جلو و عقب دارای موتورهای مستقل هستند و می توانند ۳۶۰ درجه كامل بچرخند.


این چرخ ها بر روی یك سیستم تعلیق متصل به پایه های تیتانیومی سیاه رنگ در پیكربندی مشابه آنچه در "كنجكاوی" استفاده شده، نصب شده اند. این كار به مریخ نورد اجازه می دهد تا هنگام حركت با سرعت ۱۵۲ متر بر ساعت در شیب ۴۵ درجه به راحتی حركت نماید.
مأموریت "مارس ۲۰۲۰" مقرر است در ژوئیه سال ۲۰۲۰ پرتاب شود.
"بن ریگز" مهندس سیستم مكانیكی "مارس ۲۰۲۰" می گوید: بعد از سال ها طراحی، تجزیه و تحلیل و آزمایش، دیدن این مریخ نورد روی چرخ های خود هیجان انگیز است. تیم سازنده مشتاقانه آنرا در آینده ای نه چندان دور در مریخ می بینند.



1398/08/04
14:06:44
5.0 از 5
5001
تگهای خبر: آینده , ربات , رباتیك , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
نهایت علم