نهایت علم elmend

جشن شکرگزاری فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی

جشن شکرگزاری فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی

به گزارش نهایت علم ناسا به تازگی با انتشار تصاویری نشان داد که روز شکرگزاری فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین المللی چگونه گذشته است.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، فضانوردان مسقر در ایستگاه فضایی بین المللی روز گذشته با خوردن سوپ خرچنگ، بوقلمون کبابی و کیک بلوبری روز شکرگزاری را جشن گرفتند.
فضانوردان در ویدئوی جدیدی که در صفحه توییتر ناسا انتشار یافته است، نشان دادند روز شکرگزاری را خیلی راحت و با شادمانی جشن گرفته اند. افراد ساکن زمین در این روز شرایطشان با فضانوردان فرق دارد و خودشان می بایست غذاهای مرسوم این جشن را آماده کنند اما در فضا این کار به شکلی متفاوت انجام می شود و فضانوردان تنها باید به غذاهایی که با خود به ایستگاه فضایی بین المللی برده اند آب گرم اضافه کنند.
"کایلا بارون" (Kayla Barron) یکی از فضانوردان ناسا که هم اکنون در ایستگاه فضایی بین المللی حضور دارد به شوخی در اینباره اظهار داشت: خوشبختانه، پخت و پز در فضا زمان زیادی نمی برد، چونکه بیشتر غذاها را تنها باید باردیگر گرم کرد.
"بارون" در پوکاتلو، آیداهو متولد شد، اما ریچلند واشنگتن را زادگاه خود می داند. "بارون" ۳۳ ساله در سال ۲۰۱۷ وارد مدرسه کاندیدهای فضانوردی شد. وی قبل از آنکه فضانورد شود، موفق به دریافت مدرک کارشناسی مهندسی سیستم از آکادمی نیروی دریایی آمریکا و مدرک کارشناسی ارشد مهندسی هسته ای از دانشگاه کمبریج شد. او همینطور مدرک افسر جنگ افزار زیردریایی را هم دریافت کرده و سه بار در ناو یواس اس مین بوده است.
در حالیکه روز شکرگزاری به صورت سنتی فقط در ایالات متحده جشن گرفته می شود، خانم بارون افزود که او و خدمه ناسا یعنی راجا چاری، توماس مارشبورن و مارک ونده هی فضانوردان روسی به نامهای آنتون شکاپلروف و پیوتر دوبروفتو و ماتیاس ماورر فضانورد آژانس فضایی اروپا را هم به جشن خود دعوت کرده اند.
غذاهای موجود در منوی جشن شکرگزاری شامل سوپ خرچنگ، بوقلمون کبابی، گراتن سیب زمینی و یم آبنباتی و کیک بلوبری است.
مارشبورن در اینباره اظهار داشت: غذاهایی که در اینجا داریم فوق العاده اند و ما مشتاقانه منتظر خوردن غذاهای خاصی هستیم که برای ما ارسال شده است.
به گفته ناسا، تهیه وعده های غذایی در فضا بسته به نوع غذا متفاوت می باشد چونکه برخی غذاها مانند براونی و میوه را میتوان به شکل طبیعی مصرف کرد اما سایر غذاها مانند ماکارونی و پنیر یا اسپاگتی احتیاج به اضافه کردن آب دارند. البته یک اجاق هم در ایستگاه فضایی برای گرم کردن غذاها تا دمای مناسب در نظر گرفته شده است اما باید گفت هیچ یخچالی در فضا وجود ندارد، ازاین رو مواد غذایی فضایی باید به درستی ذخیره و آماده شوند تا از فساد آنها جلوگیری شود.
علاوه بر این موارد، فضانوردان نمی توانند روی غذای خود در فضا نمک و فلفل بپاشند. چونکه نمک و فلفل به آسانی در فضا معلق می مانند و امکان دارد سبب مسدود شدن دریچه های هوا شده، تجهیزات را آلوده کرده و یا در چشم، دهان یا بینی فضانوردان بروند.
طی مأموریت "کرو-۳" چهار فضانورد ناسا به نامهای "راجا چاری"، "توماس مارشبورن"، "کایلا بارون" و یک فضانورد آژانس فضایی اروپا به نام "ماتیاس ماورر" ۱۰ نوامبر برای انجام یک مأموریت ۶ ماهه به ایستگاه فضایی بین المللی رفتند.
این سومین مأموریت عملیاتی سرنشین دار اسپیس ایکس برای ناسا بعنوان بخشی از برنامه خدمه تجاری این سازمان فضایی است. مقرر است هر مأموریت، همچون کرو-۳، حدودا ۶ ماه به طول بینجامد و اسپیس ایکس مسئول پرتاب فضانوردان و همینطور بازگرداندن آنها به زمین است. مقرر است فضانوردان مأموریت کرو-۳ هم بهار سال ۲۰۲۲ به زمین بازگردند.
این نخستین پرواز فضایی "بارون"، "چاری" و "ماورر" و سومین پرواز "مارشبورن" بود. "مارشبورن" قبلا بعنوان عضوی از مأموریت شاتل فضایی STS-۱۲۷ در سال ۲۰۰۹ و اکسپدیشن ۳۴/۳۵ در داخل ایستگاه فضایی فعالیت داشت که این مأموریت در سال ۲۰۱۳ به پایان رسید.




منبع:

1400/09/05
20:47:59
5.0 از 5
847
تگهای خبر: آمریكا , ایستگاه فضایی , بین المللی , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
نهایت علم