توقف گسترش كروناویروس به كمك سریع ترین ابررایانه جهان
به گزارش نهایت علم دانشمندان آمریكایی برای شناسایی تركیباتی كه می توانند از گسترش كروناویروس پیشگیری كنند، از سریع ترین ابررایانه جهان استفاده كردند.
به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از سی ان ان، گسترش كروناویروس در جهان، چالش بی سابقه ای را برای دانشمندان پدید آورده است، اما شاید سرعت گسترش كروناویروس بتواند كیفیت پژوهش ها را ارتقا بدهد.
دانشمندان "آزمایشگاه ملی اوك ریج" (ORNL) آمریكا تصمیم گرفتند تا برای ارزیابی بهتر كروناویروس، از ابررایانه شركت "آی بی ام" (IBM) استفاده كنند كه می تواند برای تحلیل تركیبات دارو و این كه چه داروهایی می توانند جلوی رسیدن عفونت ویروسی به سلول های میزبان را بگیرند، هزاران شبیه سازی انجام دهد.
این ابررایانه معروف به "سامیت" (Summit) كه سریع ترین ابررایانه جهان به حساب می آید، می تواند گام موثری برای ابداع موثرترین روش درمان باشد.
"سامیت" در بررسی ها توانست به ارزیابی تركیباتی بپردازد كه قابلیت اتصال به كروناویروس را دارند و می توانند با این كار، از چسبیدن آن به سلول های سالم بدن پیشگیری كنند. نتایج ارزیابی ها نشان داد كه ۷۷ تركیب متفاوت می توانند از چسبیدن كرونا به سلول های بدن پیشگیری كنند.
داده های این پژوهش، مسیر را برای انجام شدن پژوهش های آینده روشن خواهند كرد و می توانند تجربیات لازم را برای تولید واكسن كروناویروس فراهم نمایند.
"سامیت" در سال ۲۰۱۴ به سفارش "وزارت انرژی ایالات متحده آمریكا" (DOE) با هدف حل كردن مشكلات جهانی ساخته و عرضه شد.
این ابررایانه، یك میلیون بار قویتر از سریع ترین لپ تاپ ها كار می كند؛ در نتیجه به روند پژوهش ها سرعت می دهد.
"جرمی اسمیت" (Jeremy Smith)، مدیر مركز بیوفیزیك مولكولی آزمایشگاه ملی اوك ریج در اطلاعیه ای اظهار داشت: نتایج این بررسی، به معنای یافتن یك روش درمانی قطعی برای مقابله با كروناویروس نیست، اما این نتایج می توانند به آگاهی پژوهشگران و بررسی های بیشتر كمك كنند.
این پژوهش در مجله "ChemRxiv" به چاپ رسید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب