نهایت علم elmend

مشكل افراد نزدیك بین با یك عینك هوشمند حل خواهد شد

مشكل افراد نزدیك بین با یك عینك هوشمند حل خواهد شد

نهایت علم مشکل افراد نزدیک بین با یک عینک هوشمند حل خواهد شد


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، شاید این موجب تعجب افراد بسیاری شود که چطور چنین چیزی امکان دارد، اما این شرکت وسیله ای پوشیدنی به وجود آورده است که افراد تنها با قرار دادن آن در جلوی چشمان خود (دقیقاً همانند عینک) می توانند مشکل نزدیک بینی خودرا بهبود بخشند. این دستگاه که عینک های کوبوتا (Kubota Glasses) نام دارد، هم اکنون هنوز نمونه اولیه آن به وجود آمده و پژوهشگران همچنان در حال آزمایش آن هستند، اما گفتنی است تا حالا نتایج آن امیدوارکننده بوده است.
نزدیک بینی معمولاً هنگامی ایجاد می شود که قرنیه و شبکیه در کره چشم از هم دور می شوند. در این حالت کانون نور مناسب مهار می شود و منجر به تاری دید اجسام در یک فاصله می شود. شرکت مذکور می خواهد توزیع عینک های هوشمند خودرا در آسیا شروع کند؛ چونکه در آنجا تعداد زیادی از مردم گرفتار نزدیک بینی هستند. همانطور که شرکت مذکور اعلام نموده ۹۶ درصد از افراد کره جنوبی، ۹۵ درصد افراد ژاپنی، ۸۷ درصد افراد ساکن هنگ کنگ، ۸۵ درصد افراد تایوانی و ۸۲ درصد افراد سنگاپوری برای نزدیک بینی نیاز به استفاده از عینک دارند و در کل جهان نیز حدود ۲.۵۶ میلیارد نفر از نزدیک بینی رنج می برند، بدین سبب به آسانی می توان اظهار داشت که عرضه چنین وسیله جدیدی توسط تعداد بسیار زیادی از افراد بسیار مورد استقبال قرار خواهد گرفت.
نحوه عملکرد عینک "کوبوتا"
کار این عینک به صورتی است که عینک های کوبوتا با تهیه یک تصویر از لنز دستگاه بر روی شبکیه فرد عمل می کنند تا ناسازبینی ایجاد کننده نزدیک بینی را اصلاح کند. این شرکت گفت: استفاده از این عینک بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه در روز به اصلاح بینایی فرد کمک می نماید.
اما برای آنکه پژوهشگران دریابند هر فرد می بایست روزانه چند ساعت و یا در کل چند روز، هفته، ماه یا سال از آن استفاده نماید تا نزدیک بینی او اصلاح گردد، کوبوتا می خواهد آزمایشات بالینی بیشتری را برای تعیین این نکات و موارد دیگر انجام دهد.
"ریو کوبوتا" (Ryo Kubota)، رئیس شرکت اظهار داشت: تیم توسعه دهنده این عینک هم اکنون یک آزمایش بالینی را با مشارکت ۲۵ نفر در ایالات متحده شروع کرده، اما بعد از آن شرکت می خواهد برای نخستین بار آنرا (عینک) را در آسیا به فروش برساند؛ چونکه جمعیت زیادی از افراد در آنجا نزدیک بین هستند.
آزمایشات بالینی اولیه عینک در تابستان گذشته شروع شد و این شرکت همین طور در حال بررسی لنزهای تماسی بعنوان روش دیگری برای اصلاح نزدیک بینی نیز است. توسعه روش های اصلاحی غیرتهاجمی برای بهبود بینایی، زندگی میلیاردها انسان در سراسر جهان را بسیار آسان و دلپذیر می کند.




منبع:

1399/11/10
23:23:33
0.0 از 5
985
تگهای خبر: پژوهشگر , توسعه , دستگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
نهایت علم