نهایت علم elmend

كمك پیوند مدفوع به درمان بیماران مبتلا به سرطان

كمك پیوند مدفوع به درمان بیماران مبتلا به سرطان

به گزارش نهایت علم محققان می گویند پیوند مدفوع امکان دارد به بیماران مبتلا به سرطان که به ایمنی درمانی پاسخ نمی دهند، کمک نماید و پیوند میکروبیوتای مدفوع، ۴۰ درصد در کاهش اندازه تومورها یا پیشگیری از پیشرفت بیماری با موفقیت همراه می باشد.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، "پیوند میکروبیوتای مدفوع"(FMT) فرایند انتقال باکتری های مدفوع از یک فرد سالم به فرد دیگر است که عموما برای درمان عفونت "کلستریدیوئیدس دیفیسیل"(Clostridioides difficile) به همراه بیماری های دیگر استفاده می شود.
حالا تحقیقات جدید مرکز سرطان "UPMC Hillman" و موسسه ملی سرطان(NCI) نشان داده است که این کار امکان دارد درمان سرطان را هم تسهیل کند.
این مطالعه جدید، تأثیر پیوند مدفوع را روی بیماران مبتلا به ملانومای پیشرفته که هیچگاه به سیستم ایمنی درمانی پاسخ نداده اند، مشاهده کرد و نشان داد که به نظر می آید "FMT" پاسخ آنها را به ایمنی درمانی "ضد PD-۱" بالا می برد.
"دیواکار داور" انکولوژیست و عضو برنامه ایمنی شناسی و ایمنی درمانی سرطان(CIIP) در UPMC هیلمن و استادیار پزشکی در دانشگاه پیتسبرگ و سرپرست این مطالعه اظهار داشت: "FMT" فقط وسیله ای برای رسیدن به هدف است. ما می دانیم که ترکیب میکروبیوم روده -باکتری های روده- می تواند احتمال پاسخ به ایمنی درمانی یا ایمونوتراپی را تغییر دهد. اما باکتری های خوب چه هستند؟ حدود ۱۰۰ تریلیون باکتری روده و ۲۰۰ برابر ژن باکتریایی بیشتر در میکروبیوم یک فرد وجود دارد.
تلفیقی از FMT و درمان ضد PD-۱ روی ۱۵ بیمار مبتلا به ملانومای پیشرفته آزمایش شد. از این ۱۵ بیمار، شش بیمار کاهش تومور یا توقف پیشرفت بیماری را نشان دادند که برای مدت بیشتر از یک سال دوام دارد و نشان دهنده ۴۰ درصد موفقیت است.
"حسن ضرور" ایمونولوژیست سرطان و سرپرست CIIP و همکار ارشد این مطالعه اظهار داشت: احتمال اینکه بیماران تحت درمان در این آزمایش به صورت خود به خود به تجویز دوم ایمنی درمانی ضد PD-۱ پاسخ دهند، خیلی کم است. ازاین رو هر پاسخ مثبتی باید به پیوند مدفوع ربط داده شود.
حالا محققان قصد دارند یک آزمایش بزرگتر انجام دهند و ارزیابی کنند که آیا امکان دارد FMT در درمان سایر سرطان ها هم به همین اندازه موثر باشد؟
نتایج این کارآزمایی بالینی مرحله دوم این مطالعه در مجله Science انتشار یافته است.



1399/11/19
20:33:10
0.0 از 5
1023
تگهای خبر: تحقیقات , دانش , سیستم , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
نهایت علم